טוב מאוד 8.0
בהתבסס על 1670 חוות דעת

חוות דעת של לקוחות שנמסרו לאחרונה

סננו לפי סוג מטייל
טוב מאוד



מ-1670 סוקרים
  • ניקיון 8.1
  • מתקנים 7.5
  • מיקום 8.3
  • נוחות ותנאי החדר 8.1
  • תפקוד סגל העובדים 7.9
  • תמורה ביחס למחיר 7.9
  • מזון/חדר אוכל 7.6
מיין לפי

Siak ממלזיה
אנשי עסקים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה 3 לילות ב- ספטמבר 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
נחוותה חוות דעת בתאריך 06 ספטמבר 2016

SELVARAJU ממלזיה
מטיילים בודדים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה 2 לילות ב- ספטמבר 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
נחוותה חוות דעת בתאריך 05 ספטמבר 2016

kok ממלזיה
אנשי עסקים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
נחוותה חוות דעת בתאריך 01 ספטמבר 2016

novy מאינדונזיה
אנשי עסקים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
big
big hotel and nice swimming pool
נחוותה חוות דעת בתאריך 01 ספטמבר 2016

Poh ממלזיה
מטיילים בודדים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
נחוותה חוות דעת בתאריך 22 אוגוסט 2016

Poh ממלזיה
מטיילים בודדים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- יוני 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
נחוותה חוות דעת בתאריך 22 אוגוסט 2016

Charles ממלזיה
זוגות
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
נחוותה חוות דעת בתאריך 18 אוגוסט 2016

Indira מאינדונזיה
משפחות עם ילדים קטנים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- ינואר 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
נחוותה חוות דעת בתאריך 15 אוגוסט 2016

Fajar מאינדונזיה
זוגות
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
נחוותה חוות דעת בתאריך 09 אוגוסט 2016

Nurfaizah ממלזיה
זוגות
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- יולי 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
נחוותה חוות דעת בתאריך 09 אוגוסט 2016


1

2

3

1234

התחילו כאן ובחרו את התכנית המועדפת עליכם: