טוב מאוד 8.0
בהתבסס על 1670 חוות דעת

חוות דעת של לקוחות שנמסרו לאחרונה

סננו לפי סוג מטייל
טוב מאוד



מ-1670 סוקרים
  • ניקיון 8.1
  • מתקנים 7.5
  • מיקום 8.3
  • נוחות ותנאי החדר 8.1
  • שירות 7.9
  • תמורה ביחס למחיר 7.9
  • מזון/חדר אוכל 7.6
מיין לפי

Siak ממלזיה
נסיעת עסקים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה 3 לילות ב- ספטמבר 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
נחוותה חוות דעת בתאריך 06 ספטמבר 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

SELVARAJU ממלזיה
מטייל בודד
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה 2 לילות ב- ספטמבר 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
נחוותה חוות דעת בתאריך 05 ספטמבר 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

kok ממלזיה
נסיעת עסקים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
נחוותה חוות דעת בתאריך 01 ספטמבר 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

novy מאינדונזיה
נסיעת עסקים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
big
big hotel and nice swimming pool
נחוותה חוות דעת בתאריך 01 ספטמבר 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

Poh ממלזיה
מטייל בודד
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
נחוותה חוות דעת בתאריך 22 אוגוסט 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

Poh ממלזיה
מטייל בודד
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- יוני 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
נחוותה חוות דעת בתאריך 22 אוגוסט 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

Charles ממלזיה
זוג
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
נחוותה חוות דעת בתאריך 18 אוגוסט 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

Indira מאינדונזיה
משפחה עם ילדים קטנים
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- ינואר 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
נחוותה חוות דעת בתאריך 15 אוגוסט 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

Fajar מאינדונזיה
זוג
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- אוגוסט 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
נחוותה חוות דעת בתאריך 09 אוגוסט 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?

Nurfaizah ממלזיה
זוג
חדר דלוקס זוגי או 2 מיטות צמודות (טווין)
שהה לילה אחד ב- יולי 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
נחוותה חוות דעת בתאריך 09 אוגוסט 2016
האם אתה חושב שחוות הדעת הזו מועילה?


1

2

3

1234

התחילו כאן ובחרו את התכנית המועדפת עליכם: